Återförsäljare sökes!

I vår strävan att erbjuda bra byggprodukter för människor med ett intresse för kvalité, vill vi nu bredda verksamheten och söker återförsäljare så att kunder kan handla direkt över disk. Vi tycker det är bra om kunderna kan träffa säljare/användare ansikte-mot-ansikte. Därför söker vi återförsäljare för Titebond, välkänt lim och Bahco sågar, tillverkade enligt äldre Sandvikmodell: 277-skrytsågen!

TB_Brand_Banner

Titebond började producera lim redan 1934. De är välkända världen över och förtroendet är högt hos många av de duktiga hantverkarna, där flera har använt Titebond i många decennier. Ett bra lim med lång öppentid och inga krångliga innehållsförteckningar. Det är få rader, inga konserveringsmedel och bra design på pipen. Hur många är vi inte som snäppt av korken på flaskan redan första dagen, sett korken försvinna spårlöst i trossbotten och därefter ersatt den med en skruv eller träpinne! På Titebonds flaskor sitter pipen och munstycket ihop. Enkelt! Titebond har också lång hållbarhet på hyllan och det är otroligt starkt. Googla på limtester! Alla limmer har ett säkerhetsdatablad (SDS) att ladda ned på hemsidan. Titebond II & III är godkända i USA för indirekt livsmedelskontakt vilket gör de perfekt för skärbrädor.

Bahco fogsvans (från tyskans “Fuchsschwanz”-rävsvans) 277 tillverkas i Bollnäs med ett snyggt handtag i trä som produceras i Kilafors, av samma snickeri som levererat handtag till Sandvik o Bahco i 3 decennier! Tänderna är ohärdade och betyder att du måste sköta om ditt verktyg och slipa, skränka och fetta in bladet men du har en såg för livet! Precis som förr. Nu kan vi leverera 2 modeller; 22″ (550mm) med 7 universaltänder/tum. Du kapar bra och klyver hyfsat med denna såg. Den andra är 24″, (600mm) med 5 tänder/tum och det är med traditionella tänder s.k rip. Denna såg klyver du med. Lätt och effektivt! Sist men inte minst: de är vackra att se på och snygga att exponera!

Har du butik eller snickeri och tycker det låter intressant så hör av dig till Mats 070-665 17 32 eller mats(at)almlof.se! Vi hörs!

3 Replies to “Återförsäljare sökes!”

 1. Hej!

  Jag har länge sökt efter ett “giftfritt” lim som kan ersätta PL400/600 och hoppas att jag kommit rätt. Jobbar med produktion av pedagogiska miljöer och material (alltifrån lekparker till förskoleinredning, men som konsult åt större arkitektkontor inom “learning environments”). Både mina kunder och jag själv ställer höga krav på att miljöer och material ska vara miljövänliga och giftfria. Det skulle vara jätteroligt att få vara er testpilot av lim och gärna även andra nya bra produkter.

  Vänliga hälsningar,
  Frida Brismar Pålsson
  Paradis Produktion

  1. Hej Frida!
   Tack för ditt inlägg. Visst är det Titebond Du skall välja! Bra för de som använder lim OCH för de som skall vistas i miljön! Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.