Linolie & Pigment

Hej, vi börjar sälja en linoljefärg från Danmark som vi använt i några år och vi är mycket nöjda med hur den är att måla med och hur resultatet ser ut efter några år på några fönsterfoder och utemöbler. De river pigmenten till pasta i ett gammalt valsverk enligt tradition. Pigmenten är naturpigment och inget lösningsmedel. Thor dom äger fabriken är en härlig människa med visioner om en bättre värld med naturprodukter! I den lilla fabriken i Haderslev är det massa underbara färger överallt. Och de som arbetar där brinner för detta! Vi kommer fokusera på att sälja pasta i 1/2 liters burk. Du tar halva den mängd du behöver och blandar i lika mycket linolja-klart för målning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.