Höstnytt

Vi har glädjen att erbjuda en hel del nya produkter! Numera kan ni köpa äkta, svensk linolja från Skåne. Det är samma olja som flera av färgtillverkarna använder och det borgar för kvalitet. För kunder i närområdet finns möjlighet att köpa lösvikt. Ta med egen flaska el burk!

Linoljesåpa köper på 1-liters dunk eller 5-litersdunk. Vi har också en del tjära på lager eller så beställer vi med snabb leverans.

Nu kan ni köpa penslar från “Gnestapenseln”, förmodligen världens bästa penslar, Made In Sweden samt av fönsterpenslar från Scandinavian Windowcraft, deras egen design! Väldigt fina! Vi har också deras fina, fungerande rakbladsskrapa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.